Kuka olen?

Olen Hanne-Leena, Tamperelainen Personal Trainer, Äitiysliikuntavalmentaja ja Ravintovalmentaja. Olen toiminut personal trainer yrittäjänä vuodesta 2018 alkaen. Tällä hetkellä valmennan Kuntokeskus Liikun kuntokeskuksissa Tampereella ja Kangasalla. Lisäksi pidän palaudu synnytyksestä pienryhmiä Hervannassa Studio Balancen tiloissa.

Oma liikuntatausta

Olen liikkunut jollain tavalla läpi elämäni. Pienenä harrastin erityisesti hiihtoa. Nuoruuteni vietin edelleen maaseudulla hevosten parissa. Kilpailin suomenhevosilla ratsastuksessa aluetasolla sekä valjakkoajossa aina EM- kilpailuissa asti. Kuntosaliharjoitteluun hurahdin kunnolla muutettuani tampereelle 2009. Ennen lasten syntymää tavoitteeni pyörivät vahvasti painonhallinnan sekä kehonmuokkaamisen ympärillä.

Tällä hetkellä treenaan oman kehon tuntemuksia kuunnellen, tavoitteena vahva, toimiva sekä hyvinvoiva keho. Olen viimeisimpien vuosien aikana joutunut kokemaan sen kuinka kroppa ei aina toimi kuten haluaisin tai kestä kaikkea mitä haluaisin tehdä. Tutuksi on tullut pikkulapsiarjen sekä huonojen yöunien tuoma kuormitus ja uupumus. Olen joutunut kuntouttamaan mm. selkää ja polvea sekä huomioimaan sen miten ylikuormitus vaikuttaa kehon toimintaan. 

Valmennusfilosofia

Haluan tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaista valmennusta, jossa huomioidaan asiakkaan elämäntilanne kokonaisuutena. Haluan auttaa jokaista löytämään liikunnan ilon sekä motivaation omalle liikkumiselleen. Tavoitteenani on saada asiakas huomaamaan kuinka jo pienillä muutoksilla ja teoilla saa vaikutuksia aikaan mm. vireystilassa, jaksamisessa, unessa sekä kuntotasossa.

Pitkäjänteisyys tuo tuloksia niin harjoittelussa kuin ravitsemuksenkin puolella. En anna asiakkailleni kieltolistoja tai tai tarkkoja dieettejä vaan opetan ravitsemuksen puolella noudattamaan säännöllistä, monipuolista, terveellistä ja ennen kaikkea energiamäärältään riittävää ruokavaliota. Liikunta, ravinto ja lepo on huomioitava kokonaisuutena. Painotan valmennuksissani myös kehonhuollon merkitystä, sillä nykypäivän arki passivoi meidän kaikkien kehoa valtavasti ja erilaiset liikkuvuushaasteet haastavat kehojemme toiminnallisuutta.

Vahvuutenani on kahden pienen lapsen äitinä ymmärtää asiakkaiden muuttuvia elämäntilanteita ja sopeuttaa myös treenejä niiden mukaan. Itselläni on kokemusta mm. painonpudotuksesta, kehonmuokkauksesta, raskausajan liikunnasta sekä synnytyksestä palautumisesta. Viime vuosina olen joutunut opettelemaan oman kehon kuuntelua ja sovittamaan liikkumiset sen mukaan.

Omien lasten syntymän myötä minulla heräsi kiinnostus erikoistua valmennustyössäni äitiysliikuntavalmennukseen. Haluan rohkaista sekä kannustaa jokaista raskaana olevaa tai synnyttänyttä äitiä liikkumaan ja voimaan sen avulla paremmin. Liikunnan ja esimerkiksi kuntosaliharjoittelun aloittaminen vaikka raskausaikana on hyvä teko myös vauvan kehitystä ajatellen!

Tavoitteenani on, että valmennuksessani asiakas oppii tekemään oikeita asioita ja valintoja sekä tietää miksi jotain liikettä tai harjoitusta tehdään. Olen erittäin tarkka oikeista suoritustekniikoista ja niitä treenataan yhdessä kunnes ne alkavat sujua. 

Olen empaattinen ja kannustava valmentaja, mutta myös hyvällä tavalla vaativa. Odotan asiakkailtani sitoutumista valmennukseen ja yhteiseen projektiin. Minä annan sinulle työkalut, ammattitaitoni ja kannustukseni, mutta sinun pitää itse sitoutua tekemään varsinainen työ tavoitteidesi eteen! Yhdessä onnistumme varmasti, aloitetaan siis nyt heti!


Koulutukset ja vahvuudet valmennustyössä

Koulutukset

  • Personal trainer (Trainer4You 2016)
  • Sertifioitu Äitiysliikuntavalmentaja       (Äitiysliikunta Akatemia 2022)
  • Ravintovalmentaja (Trainer4You 2021)

Vahvuudet valmennustyössä

  • Äitiysliikuntavalmennus- liikunta raskausaikana ja synnytyksen jälkeen
  • Kehonmuokkaus
  • Elämäntapamuutos & liikunnan aloittaminen
  • Kehonhuolto & liikkuvuus
  • Ravintovalmennus