Palvelut

Mitä valmennusprosessi pitää sisällään?

Yhteistyömme alkaa siitä, kun sinä otat minuun yhteyttä! Aluksi sovitaan veloitukseton alkukartoitustapaaminen joko livenä tai etänä. Kartoituksessa keskustelemme sinun taustasta, tavoitteista sekä toiveista. Keskustelun pohjalta osaan suositella sinulle sopivaa valmennusta.  Valmennus aloitetaan liikkuvuuden, lihastasapainon sekä lihasvoiman testeillä yksilöllisesti sovellettuna. Äitiysliikuntavalmennuksen alkukartoituksessa keskitytään testaamaan mm. mahdollinen vatsalihasten erkauma sekä keskivartalon hallinta ja tuki.

Alkutestien jälkeen laadin sinulle oman harjoitusohjelman ja siirrymme tapaamisilla treenaamaan yhdessä. Aluksi opetan sinut harjoittelemaan omalla ohjelmallasi tehokkaasti ja oikeilla tekniikoilla. Sen jälkeen jatkamme treenejä siirtyen pikkuhiljaa uusiin haastavampiin ja monipuolisempiin harjoituksiin. 

Harjoitusohjelmia päivitetään tarpeen mukaan ja kehitystä seurataan tilanteesta riippuen eri tavoin. Ravinto- ohjausta tai ruokavaliosuunnittelua sisällytetään valmennukseen asiakkaan tilanteen mukaan. Parhaisiin tuloksiin päästään pitkäjänteisellä sekä nousujohteisella työllä. Siksi suosittelen valmennusten kestoksi vähintään 3 kk+.

PERSONAL TRAINING

ÄITIYSLIIKUNTAVALMENNUS

RAVINTOVALMENNUS


Personal Training

Personal Training - valmennuksen avulla voit saavuttaa tavoitteesi tehokkaammin ja turvallisemmin kuin yksin treenaamalla. Saat henkilökohtaista ohjausta ja seurantaa, joka auttaa sinua kehittymään ja saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset. Lisäksi saat arvokasta tietoa harjoittelusta, ravitsemuksesta ja terveydestä, joka auttaa sinua ylläpitämään hyvinvointiasi myös valmennuksen jälkeen. Valmentajan kannustus ja tuki vievät sinut myös vastaan tulevien haasteiden yli eteenpäin kohti tavoitettasi.

Personal training valmennuksen voit ottaa myös DUO- valmennuksena yhdessä esim. ystävän tai puolison kanssa kun tavoitteet ja lähtötaso ovat suunnilleen samanlaiset.


Äitiysliikuntavalmennus

Äitiysliikuntavalmennus on tarkoitettu äideille raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Synnytyksestä voi olla kulunut vasta vähän aikaa tai voit tulla valmennukseen useita vuosia synnytyksen jälkeen, esimerkiksi vatsalihasten erkauman tai heikon keskivartalon hallinnan vuoksi. 

Raskausajan valmennus auttaa vahvistamaan kehoasi sekä ylläpitämään kuntoasi. Raskausajan liikunta myös auttaa sinua palautumaan synnytyksestä. Raskausajan valmennuksessa harjoittelet kanssani turvallisesti, mutta tehokkaasti raskauden eri vaiheet huomioiden. Äidin vointi ja jaksaminen on keskiössä harjoittelua suunniteltaessa.

Synnytyksen jälkeen on tärkeää palata harjoittelun pariin huomioiden äidin yksilöllinen palautuminen synnytyksestä. Kartoitamme yhdessä kehon palautumisen tilanteen mm. mahdollisen vatsalihasten erkauman osalta. Kartoituksen jälkeen räätälöidään harjoitusohjelmat joiden keskiössä on lantionpohjan sekä keskivartalon syvän tuen, että hallinnan löytäminen ja vahvistaminen.

Äitiysliikuntavalmennuksessa tehdään paljon "pieniä" kuntouttavia ja nousujohteisia harjoitteita erityisesti keskivartalon lihaksistolle. Keskivartalon tuki ja hallinta huomioidaan aina osana muiden harjoitteiden suunnittelua. Erityisesti mahdollista erkaumaa kuntouttaessa tarvitaan useiden kuukausien pitkäjänteistä sekä nousujohteista harjoittelua, jotta päästään hyviin tuloksiin.

Myös tehokasta harjoittelua päästään tekemään alusta asti jokaisen asiakkaan henkilökohtainen tilanne huomioiden!

Äitiysliikuntavalmennuksessa mahdollisuus myös valmennukseen asiakkaan kotona, kysy rohkeasti lisää!


Ravintovalmennus

Ravintovalmennus voi auttaa sinua ylläpitämään terveyttäsi, lisäämään energisyyttäsi ja parantamaan suorituskykyäsi. Ravintovalmennus voi auttaa myös saavuttamaan painonhallinnan tavoitteet, vähentämään stressiä ja parantamaan unen laatua. Lisäksi ravintovalmennus auttaa sinua ehkäisemään sairauksia ja pitämään kehosi hyvässä kunnossa. 

Valmennuskokonaisuus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ottaen huomioon tavoitteesi, terveydentilasi ja elämäntilanteesi. 


Hinnasto

Hintoihin sisältyy:

  • Alkukartoitus ja alkutestaus (liikkuvuus, lihasvoima, lihastasapaino, synnytyksestä palautuminen)
  • Valmennustapaamiset (a´`  55 min) Liikku kuntokeskuksissa: Hermia, Turtola, Rantaperkiö ja Kangasala
  • Henkilökohtainen harjoitusohjelma (-t) ja ohjelman päivitykset
  • Harjoittelun ohjelmointi
  • Trainero valmennustyökalu valmennuksen ajan (valmennukset joiden kesto alkaen 2kk)
  • Ravintoneuvonta ja ruokavaliot tilanteen mukaan (valmennukset 4xkk/ 2kk+)
  • Kehityksen seuranta yksilöllisesti Trainero sovellusta hyödyntäen
  • Valmentajan tuki ja seuranta tapaamisten ulkopuolella Trainero valmennustyökalun kautta
  • TREENIVALMENNUS sisältää alkukartoituksen sekä - testit, valmennustapaamiset ja henkilökohtaiset harjoitusohjelmat. EI sisällä ravintovalmennusta tai seurantaa/yhteydenpitoa valmennustapaamisten ulkopuolella. Treenivalmennus ensisijaisesti toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, minimikesto 2kk.

Personal Training

Konsultaatiotapaaminen

Keskustellaan sinun tavoitteistasi, toiveistasi ja kartoitetaan yhdessä sinulle sopiva valmennus

0€

Henkilökohtainen valmennus 1xkk

149€

Henkilökohtainen valmennus 2xkk

229€

Henkilökohtainen valmennus 4xkk 

329€

Treenivalmennus               2xkk

                                                     4xkk   

Ei sisällä ravintovalmennusta eikä seurantaa tapaamisten ulkopuolella. Minimikesto 2kk.


159€/kk

289€/kk


Äitiysliikuntavalmennus

Konsultaatiotapaaminen

Keskustellaan sinun tavoitteistasi, toiveistasi ja kartoitetaan sinulle sopiva valmennuspaketti

0€

Äitiysliikuntavalmennus STARTTI

4X valmennustapaaminen, kesto 1-2kk

339€

Äitiysliikuntavalmennus MINI

8x valmennustapaaminen, kesto 2-4kk

669€

Äitiysliikuntavalmennus MIDI

12x valmennustapaaminen, kesto 3-6kk

995€

Muut palvelut

Duo -valmennukset -25%/hlö valmennuspaketin hinnasta

Ravintovalmennus

Suunnitellaan sopiva valmennuskokonaisuus asiakkaan tarpeen mukaan

Etävalmennus

Henkilökohtaista valmennusta ilman live tapaamisia. Voit asua missä vain ja käydä millä tahansa salilla/treenata kotona. Sisältää alkukartoituksen puhelimitse, henkilökohtaisen harjoitusohjelman, ravinto-ohjauksen/suunnitelman, seurannan ja viikottaisen yhteydenpidon. 2x/kk keskustelu etäyhteyden kautta. Valmennus toteutetaan laadukasta Trainero valmennusohjelmistoa käyttäen. Valmennus sopii sinulle joka hallitset jo kuntosaliharjoittelun perusteita.

alkaen 149€/kk