Asiakaspalautteet

"Opin tekemään liikkeitä oikein ja haastamaan itseäni myös uusissa liikkeissä. Saavutin tavoitteeni päästä taas kiinni kuntosaliharjoitteluun. Yksin se olisi ollut haastavampaa. Valmennuksesta sai motivaatiota käydä salilla."

- yksilövalmennusasiakas, nainen 30 v


"En tiennyt mitä odottaa kun kaikki oli uutta. Minulle sopivasti kaikkea. Oikean tekniikan oppiminen salitreenissä. Ravinto-osuuden "herätys" itselle. Lihaskunnon kehittyminen. Kiitos vielä kerran, tällä pääsin hyvin alkuun. Varmasti jatkan harjoittelua."

- yksilövalmennusasiakas, nainen 50v

"Palautteena sanoisin, että ryhmän harjoituksissa oli sopiva taso ja monipuolisuutta, ja liikkeisiin sai hyvät (henkilökohtaiset) ohjeet. Ryhmässä oli rento ja kiva tunnelma - mukavaa, että vauvan on mahdollista olla mukana. Voin lämpimästi suositella ryhmää."

- Äiti, palaudu synnytyksestä ryhmä

"Opin paljon uusia liikkeitä mitä voin salilla tehdä. Hyviä neuvoja lantiopohjalihaksiin, kun neuvolassa en ole saanut juurikaan niihin liittyen mitään opastusta. Muutenkin sain hyviä neuvoja yleisesti raskauteen liittyen. Löysin uudestaan ilon liikkumiselle!"

-äitiysliikuntavalmennus-asiakas